ÎMPĂRĂȚIA ÎNTR-O SĂMÂNȚĂ

Cum Să Fii „Coach” Creștin De „Success” (Ă Pamphlet)

Trimite mai departe...

Specialiștii anunță că 30, 50 sau chiar 80% din meseriile de azi vor dispărea. Dar eu vreau să împart cu tine secretele unui Job (se citește „giob”) care e de mare viitor și care te va îmbogăți în timp ce vei face fericiți zeci de mii de români. Întru acest win-win, îți arăt aici primii 10 PAȘI. Și ți-i ofer GRATUIT. Pe to(n)ți.

(1) Lasă-ți barbă ca a luʼ Moise (nu Guran, ălălalt, din Biblie). Dă-o cu ceară! Merge și cu lumânare la început, până te pui financiar pe picioare. Oricum, vizitează regulat barber shopul. Rupt din reclame să-mi fii, nu alta.

(2) Poartă cămăși stridente, tip „Hawaii”, cu floricele roz bonbon și scoase din pantaloni, ca să-ți ascundă burta de peste curea. În caz contrar, nu uita de bretele, asortate cu papionul.

(3) Zâmbește! Cât poți tu de tare! MAI TARE! Zâmbește în toate pozele! Oamenii trebuie convinși că ești al dracului de fericit. Bagă pe social media poze cu tine din vacanță: tu pe cal pe țărmul Mării Egee, tu subt Turnul lui Trump, tu cu Laz Vegasul la picioare etc.

(4) Ține webinare gratuite. Milostivitorule care ești. Un webinar care prinde mereu la publicul oblic e ăla pe care îl ții de la volan, în timp ce șofezi. Mai multitasching nu cre’ că se ezigstă. Mâine-poimâine vei conduce cu ochii închiși. Știi că poți!

(5) Alintă-ți ascultătorii și privitorii! Zi-le întruna: Dragilor, Drăgălașilor, Oameni buni, (Prea)iubiților, Făpturi frumoase ce sunteți!

(6) Pune accent pe Cuvintele-cheie. Scrie cu MAJUSCULE, underliniază expresiile care vrei să rămâie în capul cititorului și, mai ales, scrie Corect Gramatical. (Să nu te prindă vreun mushtar!)

(7) Insistă pe probleme general valabile, perene: „Ești nefericită?”, „Știu că și tu suferi”, „Înțeleg că te doare”, „Văd lacrimi în ochii tăi…”, „Te-ai săturat de eșecuri?”, „Ai răni nevindecate?”

(8) Zi ceva și de Dumnezeu! Dar nu d-alea negativiste, gen „ești păcătos și ai nevoie de pocăință”. Dimpotrivă, zi așa: „Ființă frumoasă, gingașă și plăpândă, Dumnezeu te-a creat ca tu să fii fericită. Hai, fii fericită! Așa. Fii fericită…”

(9) Dă-i mereu ascultătorului o Ultimă Șansă: „Înscrie-te Acum la webinarul meu”, „Sunt Ultimele Ore în care mai poți primi un voucher”. Evident că ce e bun e pus deoparte: „Mai am doar Două Locuri la con-cur-sul de Fericire”.

(10) Nu uita niciodată să le reamintești oamenilor că ești expert în domeniul abordat. Enumeră-ți pios diplomele: căucit de cutare, certificat de madam X, ab-solvent al… Dacă, pe de altă parte, mai ești și veșnic doctor-and, atunci chiar că ai spulberat tot. Mărire ție! Cine mai e ca tine, înCremenit de Urania sau rămas în (pen)umbra lui Tracy sau pe urmele irefutabile ale lui Maxwell?

P.S. Grăbește-te cu meseria asta! Altfel, cititorii de Mushtar cresc și rămâi fără mușterii. Nu uita, ți-am oferit GRATIS secretele astea. Dă un share că te-ai prins. https://mushtar.ro/author/bobu-l-von-soya/


Trimite mai departe...
Articol semnat de
Bobu L. von Soya

Cavaler al tristelor figuri mundane și ctitor al hohotului de râs cu lacrimi, Bobu L. von Soya (Bobi pentru prietenii apropiați) a absolvit „summa cum laude de sine” Liceul de Arte Traumatice din Vaslui City, secția Demitologizare. În timpul liber, adoră să se uite pe geam, în casele muritorilor de rând, în căutarea inspirației pentru romanul monumental pe care îl va scrie într-o bună zi. Celibatar, dar nu din convingere.

Vezi toate articolele
Ce părere ai?

Articol semnat de Bobu L. von Soya