ÎMPĂRĂȚIA ÎNTR-O SĂMÂNȚĂ

Despre noi

Trimite mai departe...

Mushtar.ro este un blog de opinie cu privire la viața creștină, articolele noastre explorând o tematică variată: spiritualitate, teologie, cultură, proiecte, evenimente, curente, stări de fapt. Scriem despre subiecte care ne preocupă pe noi înșine și ne străduim să oferim texte într-un limbaj accesibil și clar.  

Scopul este să le oferim cititorilor perspective oneste – evident subiective – asupra creștinismului ca factor de transformare profundă a vieții oricărei persoane. Susținem reconstruirea creativă a identității creștine și nevoia de un suflu nou, chiar dacă asta cere uneori să punem mai întâi degetul pe rană. O facem așa cum trebuie – cu umor.

Care-i faza cu muștarul? Denumirea blogului subliniază potențialul Evangheliei de a schimba treptat viața unui om. Împărăția lui Dumnezeu crește ca un grăunte de muștar, putând dezrădăcina munții chiar și la nivel personal. Mushtar.ro se referă însă și la misiunea autorilor de a face din platforma aceasta un „condiment” care să dea gust vieții celor ce ne citesc.

Echipa este formată din trei editori, un art director și un web developer, oameni care au mai lucrat împreună pe proiecte editoriale. Intersectarea noastră în proiectul Mushtar.ro nu este deci conjuncturală. Suntem deja Cei 5 mushtari.

Editori fondatori:
Florin BICĂ
Cristinel SAVA
Christian SĂLCIANU

Art director:
Dragoș GÂREA

Web Developer:
Robert ILIUȚĂ

 


Trimite mai departe...