ÎMPĂRĂȚIA ÎNTR-O SĂMÂNȚĂ

Poate Dumnezeu să facă o piatră pe care să nu o poată ridica?

Trimite mai departe...

O rubrică nouă, Q&A, își face loc în meniul cu mushtar. Prietena noastră Ioana ne-a ajutat să culegem câteva întrebări de la elevii ei. Ne propunem să găsim cuvintele potrivite pentru a articula răspunsuri scurte și la obiect. Textele din rubrica Q&A nu-ți vor „răpi” decât două minute, dar vor fi bob de soi (nu de soia).

Ce e special la Q&A marca Mushtar.ro? Cei trei mushtari-editori vor răspunde fiecare, individual, la aceeași întrebare. Este un exercițiu provocator pentru noi și, sperăm, și pentru tine, cititorul. Ți se vor deschide sub ochi pespective și nuanțe diferite, trecute prin mai multe site decât aceea a unei singure minți.

Semnificativ este faptul că editorii vor răspunde la întrebări fără a se pune de acord asupra răspunsurilor, asumându-și riscul unor potențiale opinii diferite și chiar contradictorii.

Dacă ai o întrebare bună, trimite-ne-o!

Prima întrebare la care răspundem vine din partea unui tânăr licean. Creștin fiind, este abordat din când în când de o rudă agnostică cu întrebări care se vor încuietoare, de genul:

Poate Dumnezeu să facă o piatră pe care să nu o poată ridica?


Vezi mai jos răspunsurile noastre:


Trimite mai departe...
Articol semnat de
Redacția
Vezi toate articolele
Ce părere ai?

1 comentariu
Articol semnat de Redacția